La bloc în Oradea sau la casă cu curte în Sântandrei?

Sunteți în căutarea unei locuințe și oscilați între un apartament la bloc sau o casă? Ei bine, alegerea este influențată de numeroși factori, de exemplu: preferinta de a locui la bloc sau la casă, buget, spațiu, clădire nouă sau veche, locație etc.

Dacă v-ați săturat de griul blocurilor și visați la o locuință într-o clădire nouă, probabil că vă zboară gândul automat la un bloc nou. În Oradea, chiar nu ducem lipsă de apartamente noi. În ultimii ani, au răsărit câteva cartiere rezidențiale mai mult sau mai puțin locuite, semn că prețul este încă, pentru mulți, un factor decisiv. De aceea, cu prețul piperat al unui apartament, mulți nici nu îndrăznesc să viseze la o locuință la casă, cu atât mai mult traiul într-o casă nouă.

Cu toate acestea, visul unei locuințe într-o casă nouă este unul de domeniul fanteziei. Există opțiuni chiar la îndemâna voastră! Casă nouă? Ieftină? Unde?

CASE NOI ȘI IEFTINE ÎN SÂNTANDREI!

Dacă vă gândiți că poate ar fi prea departe, atunci trebuie să vă informăm că există un cartier de case noi în Sântandrei la doar 5 km de Oradea. Știați că din cartierul Rogerius până în Nufărul din Oradea sunt 8 km? Distanța dintre Oradea până în Sântandrei este una foarte mică, iar din acest motiv există chiar un trend în a cumpăra case în Sântandrei. Acesta este primul motiv pentru a alege o casă nouă în Sântandrei.

De ce au ales atât de mulți să își cumpere o casă nouă în Sântandrei? Sântandrei este comuna care poate fi considerată un alt cartier al Oradiei, datorită distanței mici față de aceasta, dar pe lângă distanța mică. Sunt și alți factori atractivi.

Sântandreiul are magazine, super-marketuri, farmacii, grădiniță, școală primară și gimnazială (foarte apreciate), sală de sport, teren de fotbal cu tribună, terenuri particulare de sport cu nocturne, centru de permanență 24/7, cabinete medicale și cabinet de stomatologie, poștă, restaurant și loc de agrement cu piscină, parcuri cu locuri de joacă pentru copii, ateliere auto și spălătorie auto.

De asemenea, autobuzul circulă din oră-n oră în timpul zilelor lucrătoare și cu un program ușor redus în zilele de sâmbătă și duminică. În plus, impozitul este mai mic, având în vedere să Sântandrei este comună, nu oraș.

Alegerea unei case noi în Sântandrei vine la pachet cu un teren în suprafață de 250-500 mp, suficient spațiu pentru a vă mișca liber în curte. Spre deosebire de un apartament la bloc, la o casă nouă din cartierul Sântandrei există avantajul că, la cerere, se poate construi o terasă acoperită, un garaj, se pot alege finisajele, peisagistica, așadar fiecare proprietar își poate personaliza viitoarea locuință.

Sort By: Direction:

Dar poate întrebarea care nu-ți iese din minte este:

„De ce să stau la bloc când pot avea o casă cu o curte mare, la același preț, racordată la rețeaua de gaz, cu cheltuieli mici de întreținere și impozite și mai mici?”

TOP